Let op: Deze actie is onomkeerbaar en mogelijk kostelijk om te herstellen! Annuleer je diensten dus alleen als je zeker bent en de nodige backups genomen zijn.

Wanneer je naar het “Billing” tabblad gaat in het controlepaneel zal je onder “Billing Settings” het volgende vinkje zien staan:

Als je deze op “off” zet zal de datum weergeven worden tot wanneer je diensten lopen en zal je nog gebruik kunnen maken van onze diensten tot de vermelde datum.